Вие сте тук

Xiaomi Mi White Smart Camera Само за 60 Долара

Xiaomi Mi White Smart Camera Само за 60 Долара

Тези дни китайският производител Xiaomi пусна в продажба новата си домашна smart камера, която се върти и има възможност да заснема 360-градусови панорамни фотографии. Но по-доброто приложение на камерата е за наблюдение на дома и околността.

Камерата може да се управлява чрез мобилно приложение през смартфон и така винаги да имате достъп до нея, да наблюдавате домът си дистанционно. Камерата е с чип Ambarella S2LM и има допълнителни инфрачервени фото-сензори. Корпусът на устройството е направен от лека метална сплав, налични са вграден микрофон и изход за външен високоговорител. И цялата тази техника струва едва 60 щатски долара.

Xiaomi Mi White Smart Camera има резолюция на заснемане Full HD 1920x1080 пиксела, при апертура F/1,8, което и дава достатъчна светлосила за заснемане в тъмната част на деня. Когато е неподвижна камерата заснема с ъгъл от 85 градуса. Камерата може да работи с протоколите DHCP, HTTP, IPv4, P2P, RTP, TCP, UDP и поддържа работата с Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n безжичните мрежи.

Една идеална камера за домашно ползване, за заснемане на панорами или да увеличите сигурността на вашият дом.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet