Вие сте тук

Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA Хладилник No Frost - Ревю и Цена

Хладилник Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA

Днес ще разгледаме Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA - Хладилник с общ обем от 445 литра (фризерната част е с обем от 148 литра, а хладилната част е с обем от 297 литра), енергиен клас A + и не на последно място удобен LED дисплей. Хладилникът е висок 195 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част, диспенсер за вода. Хладилник Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена към момента:

Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA - Основни Характеристики и Описание

Цветът на Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA e сребрист (Инокс) с красив дизайн с вградена дръжка, стандартно отваряне е дясно с опция реверсивни врати.
Габаритни размери:
Височина: 195
Широчина: 70
Дълбочина: 75
Модел BTNF 5011 OX AQUA от Whirlpool е климатичен клас SN - T има един компресор, системата за охлаждане е No Frost, нивото на шум при работа е 43 децибела. Фризерът е с No Frost система за размразяване, има 3 отделения Хладилното отделение на Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA е с No Frost система за размразяване, има 4 рафта от закалено стъкло, в хладилната част има и голям плюс са 2-те Отделения за зеленчуци и плодове.
За голям хладилник с обем от 445 литра и цена над 1000 лв. Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA е оборудван и с богат набор от функции, като: функция SuperFrost, функция отпуска (Holiday), филтър миризми, функция SuperFrost, ел. регулиране на температурата, система за предупреждение при отворена врата. Хладилникът е в комплект със следните аксесоари: поставка за яйца, поставка за бутилки, тавичка за лед.

Натиснете тук за пълното описание на Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA

В заключение - Хладилник модел BTNF 5011 OX AQUA на Whirlpool се намира в среден ценови клас, подходящ за голяма трапезария или кухня и определено е една качествена покупка.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Whirlpool
SKU: 
BTNF 5011 OX AQUA