Вие сте тук

Samsung Хладилник RB31FERNDSA - Клас A+ - Full No Frost

Xладилник Samsung RB31FERNDSA

Днес ще Ви представим Samsung RB31FERNDSA - No Frost хладилник с обем от 310 литра ( хладилна част -212 l, фризерна част - 98 l), характеризиращ се с ниско ниво на шум, само - 39 dB, енергиен клас A+ от гама A+++ до D, No Frost система, както на хладилната и така и на фризерната част. Samsung RB31FERNDSA е хладилник с вътрешно осветление. Актуалната за днес цена и наличност може да проверите тук:

Екстри и Функционалности:

Хладилник Samsung RB31FERNDSA се отличава от уредите в своя клас с: Вътрешно осветление, технология Дигитален инвертор, Система за сигнализиране за отворена врата Моделът RB31FERNDSA е с един компресор, климатичен клас SN-N-ST, енергиен клас A+ и годишна енергийна консумация от 280 kWhXладилник Samsung RB31FERNDSA има вграден LCD дисплей, отделение за млечни продукти, отделение за зеленчуци & плодове, може да запази храната в продължение на 20 часа при липса на електричество, вратите са реверсивни и могат да променят посоката си на отваряне.

Фризер:

Фризерът има обем от 98 l, има автоматична система за размразяване, 3 отделения и капацитет на замразяване от 13 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 212 l разпределен на 3 рафта от закалено стъкло, на вратата има 4 рафта, има автоматична система за размразяване.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 185 cm
Ширина: 59.5 cm
Дълбочина: 66.8 cm
Тегло: 70 KgВ кашона са включени и следните аксесоари: поставка за яйца, тава за лед

Натиснете тук за пълното описание на Samsung RB31FERNDSA

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Samsung
SKU: 
RB31FERNDSA
Samsung Хладилник RB31FERNDSA - Клас A+ - Full No Frost | ТехноЛена

Грешка

The website encountered an unexpected error. Please try again later.