Вие сте тук

LG GBF59PZDZB Хладилник с Фризер No Frost - Ревю и Актуална Цена

Хладилник LG GBF59PZDZB

Представяме ви LG GBF59PZDZB - хладилник с фризер характеризиращ се с ниско ниво на шум, само - 37 децибела с общ обем от 314 литра (обемът на фризера е 93 литра, хладилникът е с обем от 225 литра), енергиен клас A++ и не на последно място удобен LED дисплей. Хладилникът има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част и диспенсер за вода. LG GBF59PZDZB е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

LG GBF59PZDZB - Характеристики:

Модел GBF59PZDZB от LG е климатичен клас SN -T има един компресор с охладителен агент R600a, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас - само - 37 децибела и запазва храната студена до 16 часа без ток. Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 3 отделения , също така може да замрази до 9 кг. продукти на денонощие Хладилното отделение на LG GBF59PZDZB е с напълно автоматична система за размразяване, има 3 стъклени рафта, на всяка врата има 3 поставки, отделение за плодове и зеленчуци и в допълнение: CrispZone.
Цветът на LG GBF59PZDZB e сребрист с изчистен дизайн , стандартно отваряне е дясно с опция реверсивни врати.
За голям хладилник с обем от 314 литра и цена над 900 лв. LG GBF59PZDZB има налични много функции, които да ви улеснят, като: функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, антибактериална система, Multi Air Flow. В хладилника има и следните аксесоари: тавичка за лед.

Натиснете тук за пълното описание на LG GBF59PZDZB

В заключение ще кажем, че хладилник с фризер LG GBF59PZDZB се намира в среден ценови клас, който перфектно ще се впише в голямо помещение и определено няма да ви разочарова.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
LG
SKU: 
GBF59PZDZB