Вие сте тук

LG GBB39SWDZ Хладилник No Frost - Ревю и Цена

Хладилник LG GBB39SWDZ

Днес ще разгледаме LG GBB39SWDZ - Хладилник характеризиращ се с ниско ниво на шум, само - 39 децибела с общ обем от 318 литра (фризерната част е с обем от 95 литра, а хладилната част е с обем от 223 литра), енергиен клас A++. Хладилникът има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. Хладилник LG GBB39SWDZ е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена към момента:

LG GBB39SWDZ - Основни Характеристики и Описание

Цветът на LG GBB39SWDZ e бял с елегантен дизайн с вградена дръжка, има вътрешно LED осветление. Уредът тежи 71 кг. - габаритните му размери са както следва:
Модел GBB39SWDZ от LG е климатичен клас T има един компресор, системата за охлаждане е No Frost, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас - само - 39 децибела и запазва продуктите студени до 18 часа без ток. Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 3 отделения + 1 високо, също така може да замрази до 8 кг. продукти на денонощие Хладилното отделение на LG GBB39SWDZ е с напълно автоматична система за размразяване, има 2 рафта от закалено стъкло, отделение за плодове и зеленчуци, в хладилната част има и на всяка врата има 3 поставки.
За голям хладилник с обем от 318 литра и цена над 900 лв. LG GBB39SWDZ е оборудван и с богат набор от функции: функция SuperFrost, функция отпуска (Holiday), Multiflow, Smart Diagnosis, система за предупреждение при отворена врата.

Натиснете тук за пълното описание на LG GBB39SWDZ

В заключение ще кажем, че Хладилник модел GBB39SWDZ на LG се намира в среден ценови клас, подходящ за голяма трапезария или кухня и определено е една качествена покупка.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
LG
SKU: 
GBB39SWDZ