Вие сте тук

Хладилник с Фризер Liebherr Confort Cnel 4213 No Frost - Актуална Цена и Ревю

Хладилник Liebherr Confort Cnel 4213

Днес ще представим Liebherr Confort Cnel 4213 - хладилник с фризер с обем от 294 литра (обемът на фризера е 129 литра, хладилникът е с обем от 165 литра), енергиен клас A++ и не на последно място удобен Magic Eye дисплей. Хладилникът е висок 186.1 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. Liebherr Confort Cnel 4213 е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Liebherr Confort Cnel 4213 - Характеристики:

Модел Confort Cnel 4213 от Liebherr е климатичен клас SN-T, системата за охлаждане е No Frost, нивото на шум при работа е 41 децибела и запазва храната студена до 26 часа без електричество. Фризерът е просторен с цели 4 отделения, които позволяват съхранение на много продукти, има автоматична система за размразяване, може да замразява до 8 кг. храна на денонощие и още: Тавичка за кубчета лед, Vario Space Хладилната част на Liebherr Confort Cnel 4213 е с удобна автоматична система за размразяване, има 3 стъклени рафта, на всяка врата има 2 поставки, отделение за плодове и зеленчуци и в допълнение: Вентилатор.
Liebherr Confort Cnel 4213 има иноксов цвят с покритие против отпечатъци с елегантен дизайн с вертикално разположена дръжка, има вътрешно LED осветление. Уредът тежи 66 кг. - размерите му са както следва:
Габаритни размери:
Височина: 186.1
Широчина: 60
Дълбочина: 65.7
В хладилника има и следните аксесоари: поставка за бутилки, поставка за яйца.

Натиснете тук за пълното описание на Liebherr Confort Cnel 4213

В заключение ще кажем, че хладилник с фризер модел Confort Cnel 4213 на Liebherr се намира в среден ценови клас, подходящ за всяка кухня или трапезария и определено ще останете доволни от уреда.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Liebherr
SKU: 
Confort Cnel 4213