Вие сте тук

Хладилник с Фризер LG GBP20PZCZS No Frost - Цена и Ревю

Хладилник LG GBP20PZCZS

Представяме ви хладилник с фризер LG GBP20PZCZS характеризиращ се с ниско ниво на шум, само - 37 децибела с обем от 343 литра (фризерната част е с обем от 93 литра, а хладилната част е с обем от 250 литра), енергиен клас А ++. Хладилникът е висок 201 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. В момента LG GBP20PZCZS е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена:

LG GBP20PZCZS - Основни Характеристики и Описание

LG GBP20PZCZS e иноксов (Инокс) с изчистен дизайн с вградена дръжка. Уредът тежи 81 кг. - ето информация и за размерите му:
Габаритни размери:
Височина: 201
Широчина: 59.5
Дълбочина: 65
Модел GBP20PZCZS от LG е климатичен клас SN - T с охладителен агент R600a, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас - само - 37 децибела и запазва продуктите студени до 16 часа без ел. захранване. Фризерът е с No Frost система за размразяване, има 3 отделения , също така може да замрази до 9 кг. продукти на денонощие Хладилната част на LG GBP20PZCZS има 3 стъклени рафта, отделение за плодове и зеленчуци, в хладилната част има и на всяка врата има 4 поставки.

Натиснете тук за пълното описание на LG GBP20PZCZS

В заключение - хладилник с фризер LG GBP20PZCZS се намира в среден ценови клас, вписва се страхотно във всяка кухня и е една качествена покупка на нормална цена.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
LG
SKU: 
GBP20PZCZS