Вие сте тук

Хладилник с Фризер LG GBB39SWJZ No Frost - Актуална Цена и Ревю

Хладилник LG GBB39SWJZ

Днес ще представим LG GBB39SWJZ - хладилник с фризер характеризиращ се с ниско ниво на шум, само - 39 децибела с обем от 312 литра (фризер - 87 литра, хладилната част е 225 литра), енергиен клас A++ и не на последно място удобен LED дисплей. Хладилникът е висок 190 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. В момента LG GBB39SWJZ е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена:

LG GBB39SWJZ - Основни Характеристики:

Модел GBB39SWJZ от LG е климатичен клас T има един компресор, системата за охлаждане е No Frost, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас - само - 39 децибела и издържа без ел. захранване до 18 часа. Хладилната част на LG GBB39SWJZ е с удобна автоматична система за размразяване, има 2 рафта от закалено стъкло, на всяка врата има 4 поставки, хладилното отделение е оборудвано и с отделение за плодове и зеленчуци. Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 3 отделения , също така може да замрази до 8 кг. продукти на денонощие
LG GBB39SWJZ e с бял цвят и елегантен дизайн с вградена дръжка, стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати, има вътрешно LED осветление. Уредът тежи 71 кг. - размерите му са както следва:
Габаритни размери:
Височина: 190
Широчина: 59.5
Дълбочина: 64.3
За голям хладилник с обем от 312 литра и цена над 700 лв. LG GBB39SWJZ е оборудван и с богат набор от функции, като: функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, функция отпуска (Holiday).

Натиснете тук за пълното описание на LG GBB39SWJZ

В заключение - хладилник с фризер модел GBB39SWJZ на LG се намира в среден ценови клас, подходящ за голяма кухня или трапезария и определено е една добра покупка.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
LG
SKU: 
GBB39SWJZ