Вие сте тук

Хладилник с Фризер Indesit XI9 T2Y X B H No Frost - Цена и Ревю

Хладилник Indesit XI9 T2Y X B H

Представяме ви хладилник с фризер Indesit XI9 T2Y X B H характеризиращ се с ниско ниво на шум, само - 38 децибела с обем от 368 литра (обемът на фризера е 104 литра, хладилникът е с обем от 264 литра), енергиен клас A++. Хладилникът е висок 200 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. Indesit XI9 T2Y X B H е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Indesit XI9 T2Y X B H - Характеристики:

Модел XI9 T2Y X B H от Indesit е с NeoFrost система за охлаждане, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас - само - 38 децибела . Фризерът е с No Frost система за размразяване, има 3 отделения и още: Easy ice 2011, също така може да замрази до 10 кг. продукти на денонощие Хладилната част на Indesit XI9 T2Y X B H е с No Frost система за размразяване, има 3 стъклени рафта, отделение за плодове и зеленчуци, отделение за масло и сирена, в хладилното отделение има и на всяка врата има 4 поставки.
Indesit XI9 T2Y X B H e сребрист (Инокс) с елегантен дизайн , има вътрешно LED осветление.
Габаритни размери:
Височина: 200
Широчина: 60
Дълбочина: 64
За голям хладилник с обем от 368 литра и цена над 800 лв. Indesit XI9 T2Y X B H, разбирасе е оборудван и с богат набор от функции: функция SuperFrost, функция SuperFrost, сигнал при спиране на тока. В хладилника има и следните аксесоари: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед.

Натиснете тук за пълното описание на Indesit XI9 T2Y X B H

В заключение - хладилник с фризер на Indesit модел XI9 T2Y X B H се намира в среден ценови клас, подходящ е за голямо помещение и определено няма да ви разочарова.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Indesit
SKU: 
XI9 T2Y X B H