Вие сте тук

Хладилник с Фризер Indesit LI8 FF1O S No Frost - Актуална Цена и Ревю

Хладилник Indesit LI8 FF1O S

Днес ще представим Indesit LI8 FF1O S - хладилник с фризер характеризиращ се с ниско ниво на шум, само - 39 децибела с обем от 301 литра (фризерната част е с обем от 88 литра, а хладилната част е с обем от 213 литра), енергиен клас A+ и не на последно място удобен електронен дисплей. Хладилникът е висок 189 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. В момента Indesit LI8 FF1O S е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена:

Indesit LI8 FF1O S - Основни Характеристики и Описание

Indesit LI8 FF1O S e със сребрист (Инокс) цвят и изчистен дизайн с вградена дръжка.
Габаритни размери:
Височина: 189
Широчина: 60
Дълбочина: 68
Модел LI8 FF1O S от Indesit има един компресор, системата за охлаждане е No Frost, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас - само - 39 децибела . Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 3 отделения , също така може да замрази до 4 кг. продукти на денонощие Хладилната част на Indesit LI8 FF1O S е с удобна автоматична система за размразяване, има 3 рафта от закалено стъкло, на всяка врата има 4 поставки, в хладилната част има и отделение за плодове и зеленчуци.
За голям хладилник с обем от 301 литра и цена над 700 лв. Indesit LI8 FF1O S има налични много функции, които да ви улеснят, като: система за предупреждение при отворена врата. Хладилникът е в комплект със следните аксесоари: тавичка за лед.

Натиснете тук за пълното описание на Indesit LI8 FF1O S

В заключение ще кажем, че хладилник с фризер Indesit LI8 FF1O S се намира в среден ценови клас, подходящ за голяма кухня или трапезария и определено е една качествена покупка.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Indesit
SKU: 
LI8 FF1O S