Вие сте тук

Хладилник с Фризер Heinner HC-H292XA+ No Frost - Актуална Цена и Ревю

Хладилник Heinner HC-H292XA+

Днес ще представим Heinner HC-H292XA+ - хладилник с фризер с обем от 292 литра (обемът на фризера е 73 литра, хладилникът е с обем от 219 литра), енергиен клас A+. Височината на хладилника е 185.5 см., и има система NO FROST на фризера, както и диспенсер за лед. Heinner HC-H292XA+ е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Heinner HC-H292XA+ - Характеристики:

Модел HC-H292XA+ от Heinner е климатичен клас ST има един компресор, системата за охлаждане е на хладилника естатична, на фризера - No Frost с охладителен агент R600a, нивото на шум при работа е 43 децибела - контролирането на уреда е електронно. Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 3 отделения Хладилната част на Heinner HC-H292XA+ е с удобна автоматична система за размразяване, има 3 стъклени рафта, на всяка врата има 3 поставки, в хладилното отделение има и отделение за плодове и зеленчуци.
Heinner HC-H292XA+ e със сребрист (Инокс) цвят и елегантен дизайн с вградена дръжка, стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати.
Габаритни размери:
Височина: 185.5
Широчина: 60.5
Дълбочина: 61.5
В хладилника има и следните аксесоари: поставка за яйца, тавичка за лед.

Натиснете тук за пълното описание на Heinner HC-H292XA+

В заключение - хладилник с фризер Heinner HC-H292XA+ се намира в среден ценови клас, подходящ за всяка кухня или трапезария и определено ще останете доволни от уреда.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Heinner
SKU: 
HC-H292XA+