Вие сте тук

Хладилник с Фризер Gorenje Ora Ito NRK612ORAB No Frost - Актуална Цена и Ревю

Хладилник Gorenje Ora Ito NRK612ORAB

Днес ще представим Gorenje Ora Ito NRK612ORAB - хладилник с фризер с обем от 307 литра (фризерната част е с обем от 85 литра, а хладилната част е с обем от 222 литра), енергиен клас A++ и не на последно място удобен LED дисплей. Хладилникът е висок 185 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. В момента Gorenje Ora Ito NRK612ORAB е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена:

Gorenje Ora Ito NRK612ORAB - Основни Характеристики и Описание

Gorenje Ora Ito NRK612ORAB e с черен цвят и елегантен дизайн . Уредът тежи 86.5 кг. - размерите му са както следва:
Габаритни размери:
Височина: 185
Широчина: 60
Дълбочина: 64
Модел Ora Ito NRK612ORAB от Gorenje е климатичен клас SN - N - ST - T има един компресор, системата за охлаждане е No Frost, нивото на шум при работа е 42 децибела и запазва продуктите студени до 18 часа без ел. захранване - контролирането на уреда е електронно. Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 3 отделения , също така може да замрази до 5 кг. продукти на денонощие Хладилната част на Gorenje Ora Ito NRK612ORAB е с удобна автоматична система за размразяване, има 5 стъклени рафта, на всяка врата има 3 поставки, отделение за масло и сирена, в хладилната част има и отделение за плодове и зеленчуци.
За голям хладилник с обем от 307 литра и цена над 1000 лв. Gorenje Ora Ito NRK612ORAB е оборудван и с богат набор от функции: система за предупреждение при отворена врата, антибактериална система. Хладилникът е в комплект със следните аксесоари: тавичка за лед, поставка за яйца.

Натиснете тук за пълното описание на Gorenje Ora Ito NRK612ORAB

В заключение ще кажем, че хладилник с фризер модел Ora Ito NRK612ORAB на Gorenje се намира във висок ценови клас - създаден да отговаря на всяка ваша нужда, подходящ за голяма кухня или трапезария и определено е една качествена покупка.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Gorenje
SKU: 
Ora Ito NRK612ORAB