Вие сте тук

Хладилник с Фризер Daewoo RN-T425RNB No Frost - Актуална Цена и Ревю

Хладилник Daewoo RN-T425RNB

Днес ще представим Daewoo RN-T425RNB - хладилник с фризер с обем от 332 литра (фризер - 90 литра, хладилната част е 242 литра), енергиен клас A+ и не на последно място удобен LED дисплей. Хладилникът е висок 189.8 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. В момента Daewoo RN-T425RNB е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена:

Daewoo RN-T425RNB - Основни Характеристики:

Модел RN-T425RNB от Daewoo има един компресор, системата за охлаждане е No Frost, нивото на шум при работа е 45 децибела - контролирането на уреда е електронно. Хладилната част на Daewoo RN-T425RNB е с удобна автоматична система за размразяване, има 4 стъклени рафта, на всяка врата има 4 поставки, хладилното отделение е оборудвано и с отделение за плодове и зеленчуци. Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 3 отделения
Daewoo RN-T425RNB e с черен цвят и елегантен дизайн с вградена дръжка, стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати, има вътрешно LED осветление.
Габаритни размери:
Височина: 189.8
Широчина: 59.5
Дълбочина: 65.1

Натиснете тук за пълното описание на Daewoo RN-T425RNB

В заключение ще кажем, че хладилник с фризер Daewoo RN-T425RNB се намира в среден ценови клас, вписва се идеално във всяка кухня и определено ще останете доволни от уреда.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Daewoo
SKU: 
RN-T425RNB