Вие сте тук

Хладилник с Фризер Beko DBK 386 WDR+ - Актуална Цена и Ревю

Хладилник Beko DBK 386 WDR+

Днес ще представим Beko DBK 386 WDR+ - хладилник с фризер с височина 201 см., с обем от 325 литра (фризерната част е с обем от 90 литра, а хладилната част е с обем от 235 литра), енергиен клас A+ и не на последно място удобен LCD дисплей. В момента Beko DBK 386 WDR+ е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена:

Beko DBK 386 WDR+ - Основни Характеристики и Описание

Beko DBK 386 WDR+ e с бял цвят и елегантен дизайн с вертикално разположена дръжка, стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати.
Габаритни размери:
Височина: 201
Широчина: 59.5
Дълбочина: 60
Модел DBK 386 WDR+ от Beko има един компресор, системата за охлаждане е Статична, нивото на шум при работа е 42 децибела и запазва продуктите студени до 18 часа без ел. захранване. Фризерът е с ръчна система за размразяване, има 3 отделения , също така може да замрази до 5 кг. продукти на денонощие Хладилната част на Beko DBK 386 WDR+ е с удобна автоматична система за размразяване, има 4 стъклени рафта, на всяка врата има 7 поставки, в хладилната част има и отделение за плодове и зеленчуци.
За голям хладилник с обем от 325 литра и цена над 600 лв. Beko DBK 386 WDR+ е оборудван и с богат набор от функции, като: антибактериална система, Voice recorder, антибактериално покритие на дръжката и прилежащите гарнитури, Active Fresh Blue Light, функция SuperFrost. Хладилникът е в комплект със следните аксесоари: поставка за яйца, поставка за бутилки.

Натиснете тук за пълното описание на Beko DBK 386 WDR+

В заключение - хладилник с фризер модел DBK 386 WDR+ на Beko се намира в среден ценови клас, подходящ за голяма кухня или трапезария и определено е една качествена покупка.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Beko
SKU: 
DBK 386 WDR+