Вие сте тук

Heinner Side by Side Хладилник HSBS-520NFX+ - Клас A+ - Full No Frost

Side by side хладилник Heinner HSBS-520NFX+

Днес ще Ви представим Heinner HSBS-520NFX+ - No Frost side by side хладилник с обем от 516 литра ( хладилна част -339 l, фризерна част - 142 l), характеризиращ се със сравнително ниско ниво на шум - 43 dB, енергиен клас A от гама A+++ до D. Heinner HSBS-520NFX+ е оборудван с богат набор от функции: функция за супер замразяване, супер охлаждане, super cool, super freeze, изкуствен интелект, No Frost система, както на хладилната и така и на фризерната част. Актуалната за днес цена и наличност може да проверите тук:

Екстри и Функционалности:

side by side хладилник Heinner HSBS-520NFX+ се отличава от уредите в своя клас с: Функция за супер замразяване, Супер охлаждане, Super Cool, Super Freeze, Изкуствен интелект, технология Multi Air Flow, Система за сигнализиране за отворена врата Моделът HSBS-520NFX+ е с климатичен клас SN, ST, N, енергиен клас A и годишна енергийна консумация от 411 kWh

Фризер:

Фризерната част е с обем от 142 l, има автоматична система за размразяване, 6 отделения и капацитет на замразяване от 10 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 339 l разпределен на 4 рафта от стъкло, на вратата има 3 рафта, има автоматична система за размразяване, има и отделение за плодове и зеленчуци.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 178.6 cm
Ширина: 91 cm
Дълбочина: 64.3 cmДължина на кабела,"2 м

Натиснете тук за пълното описание на Heinner HSBS-520NFX+

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Heinner
SKU: 
HSBS-520NFX+
Heinner Side by Side Хладилник HSBS-520NFX+ - Клас A+ - Full No Frost | ТехноЛена

Грешка

The website encountered an unexpected error. Please try again later.