Вие сте тук

Heinner HCNF-H320A+ Хладилник No Frost - Ревю и Актуална Цена

Хладилник Heinner HCNF-H320A+

Представяме ви Heinner HCNF-H320A+ - Хладилник с общ обем от 320 литра (фризерната част е с обем от 95 литра, а хладилната част е с обем от 225 литра), енергиен клас A+. Хладилникът е висок 185 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. Хладилник Heinner HCNF-H320A+ е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена към момента:

Heinner HCNF-H320A+ - Основни Характеристики и Описание

Цветът на Heinner HCNF-H320A+ e бял с изчистен дизайн с вградена дръжка, стандартно отваряне е дясно с опция реверсивни врати, има вътрешно LED осветление. Уредът тежи 70 кг. - размерите на хладилника са:
Габаритни размери:
Височина: 185
Широчина: 60
Дълбочина: 68.5
Модел HCNF-H320A+ от Heinner е климатичен клас T има един компресор, системата за охлаждане е No Frost с охладителен агент R600a, нивото на шум при работа е 43 децибела и запазва продуктите студени до 18.3 часа без ток. Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 3 отделения , също така може да замрази до 4.5 кг. продукти на денонощие Хладилното отделение на Heinner HCNF-H320A+ е с напълно автоматична система за размразяване, има 3 рафта от закалено стъкло, на всяка врата има 3 поставки, в хладилната част има и отделение за плодове и зеленчуци.
Хладилникът е в комплект със следните аксесоари: тавичка за лед, поставка за яйца.

Натиснете тук за пълното описание на Heinner HCNF-H320A+

В заключение - Хладилник на Heinner модел HCNF-H320A+ се намира в среден ценови клас, идеален за вашата трапезария или кухня и е един надежден уред на нормална цена.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Heinner
SKU: 
HCNF-H320A+