Вие сте тук

Gorenje Ora Ito NRK612ORAW Хладилник с Фризер No Frost - Ревю и Актуална Цена

Хладилник Gorenje Ora Ito NRK612ORAW

Представяме ви Gorenje Ora Ito NRK612ORAW - хладилник с фризер с общ обем от 307 литра (фризер - 85 литра, хладилната част е 222 литра), енергиен клас A++ и не на последно място удобен LED дисплей. Хладилникът е висок 185 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. Ще намерите хладилник с фризер Gorenje Ora Ito NRK612ORAW в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена към момента:

Gorenje Ora Ito NRK612ORAW - Основни Характеристики:

Модел Ora Ito NRK612ORAW от Gorenje е климатичен клас SN - N - ST - T има един компресор, системата за охлаждане е No Frost с охладителен агент R600a, нивото на шум при работа е 42 децибела и издържа без ток до 18 часа - контролирането на уреда е електронно. Хладилното отделение на Gorenje Ora Ito NRK612ORAW е с напълно автоматична система за размразяване, има 3 стъклени рафта, на всяка врата има 3 поставки, хладилното отделение е оборудвано и с отделение за плодове и зеленчуци. Фризерът има 3 удобни отделения
Цветът на Gorenje Ora Ito NRK612ORAW e бял с изчистен дизайн с пластмасова дръжка. Уредът тежи 86.5 кг. - размерите на хладилника са:
Габаритни размери:
Височина: 185
Широчина: 60
Дълбочина: 64
За голям хладилник с обем от 307 литра и цена над 1000 лв. Gorenje Ora Ito NRK612ORAW е оборудван и с богат набор от функции, като: антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата. В хладилника има и следните аксесоари: тавичка за лед, поставка за яйца.

Натиснете тук за пълното описание на Gorenje Ora Ito NRK612ORAW

В заключение - хладилник с фризер модел Ora Ito NRK612ORAW на Gorenje се намира във висок ценови клас - изработен с внимание и качествени материали, който перфектно ще се впише в голямо помещение и определено е една добра покупка.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Gorenje
SKU: 
Ora Ito NRK612ORAW