Вие сте тук

Gorenje Old Time ORK102R Хладилник с Фризер - Ревю и Цена

Хладилник Gorenje Old Time ORK102R

Днес ще разгледаме Gorenje Old Time ORK102R - хладилник с фризер с общ обем от 326 литра (обемът на фризера е 97 литра, хладилникът е с обем от 229 литра), енергиен клас A++ и не на последно място удобен LED дисплей. Gorenje Old Time ORK102R е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Gorenje Old Time ORK102R - Характеристики:

Модел Old Time ORK102R от Gorenje е климатичен клас SN, ST, N, T има един компресор с охладителен агент R600a, нивото на шум при работа е 40 децибела. Фризерът е с ръчна система за размразяване, има 3 отделения , Big Box (голямо чекмедже), също така може да замрази до 4.5 кг. продукти на денонощие Хладилното отделение на Gorenje Old Time ORK102R е с напълно автоматична система за размразяване, има 4 стъклени рафта, отделение за плодове и зеленчуци, отделение за масло и сирена, на всяка врата има 3 поставки и в допълнение: CrispZone, FreshZone.
Цветът на Gorenje Old Time ORK102R e червен с елегантен дизайн с вертикално разположена дръжка. Уредът тежи 76.5 кг. - габаритните му размери са както следва:
За голям хладилник с обем от 326 литра и цена над 1500 лв. Gorenje Old Time ORK102R, разбирасе е оборудван и с богат набор от функции: ел. регулиране на температурата, функция SuperFrost, IonAir, AdaptTech, FrostLess, DynamiCooling. В хладилника има и следните аксесоари: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед.

Натиснете тук за пълното описание на Gorenje Old Time ORK102R

В заключение - хладилник с фризер на Gorenje модел Old Time ORK102R се намира във висок ценови клас и съответно е изработен от качествени материали , подходящ за голяма трапезария или кухня и определено няма да ви разочарова.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Gorenje
SKU: 
Old Time ORK102R