Вие сте тук

Bosch KGF39SW45 Хладилник с Фризер No Frost - Ревю и Актуална Цена

Хладилник Bosch KGF39SW45

Представяме ви Bosch KGF39SW45 - хладилник с фризер характеризиращ се с ниско ниво на шум, само - 38 децибела с общ обем от 343 литра (фризер - 87 литра, хладилната част е 256 литра), енергиен клас A+++ и не на последно място удобен LCD дисплей. Хладилникът има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. Ще намерите хладилник с фризер Bosch KGF39SW45 в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена към момента:

Bosch KGF39SW45 - Основни Характеристики:

Модел KGF39SW45 от Bosch е климатичен клас SN-T има един компресор, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас - само - 38 децибела и издържа без ток до 16 часа. Хладилното отделение на Bosch KGF39SW45 е с No Frost система за размразяване, има 4 рафта от закалено стъкло, отделение за масло и сирена, на всяка врата има 3 поставки и в допълнение: Система Multi Airflow, Vitafresh, AirFreshFilter, Супер охлаждане. Фризерът има 3 удобни отделения, капацитетът на замразяване е до 14 кг. продукти за 24 часа и още: Календар, Супер замразяване
Цветът на Bosch KGF39SW45 e бял с елегантен дизайн , стандартно отваряне е дясно с опция реверсивни врати, има вътрешно LED осветление.
За голям хладилник с обем от 343 литра и цена над 2000 лв. Bosch KGF39SW45, разбирасе е оборудван и с богат набор от функции: функция SuperFrost, филтър миризми, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата. В хладилника има и следните аксесоари: акумулатор за охлаждане, поставка за яйца.

Натиснете тук за пълното описание на Bosch KGF39SW45

В заключение - хладилник с фризер на Bosch модел KGF39SW45 се намира във висок ценови клас - изработен с внимание и качествени материали, който перфектно ще се впише в голямо помещение и определено е една добра покупка.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Bosch
SKU: 
KGF39SW45