Вие сте тук

Atlantic AT-272 Хладилник с Фризер - Ревю и Цена

Хладилник Atlantic AT-272

Днес ще разгледаме Atlantic AT-272 - хладилник с фризер с височина 152 см., характеризиращ се с ниско ниво на шум, само - 39 децибела с общ обем от 202 литра (обемът на фризера е 50 литра, хладилникът е с обем от 152 литра), енергиен клас А+. Atlantic AT-272 е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Atlantic AT-272 - Характеристики:

Модел AT-272 от Atlantic е климатичен клас NT/N има един компресор, системата за охлаждане е еднокръгова с охладителен агент R600a, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас - само - 39 децибела . Фризерът е с ръчна система за размразяване, има 3 отделения Хладилното отделение на Atlantic AT-272 е с напълно автоматична система за размразяване, има 2 стъклени рафта, отделение за плодове и зеленчуци, в хладилното отделение има и на всяка врата има 3 поставки.
Цветът на Atlantic AT-272 e бял с елегантен дизайн с вградена дръжка, стандартно отваряне е дясно с опция реверсивни врати.
Габаритни размери:
Височина: 152
Широчина: 54
Дълбочина: 60
В хладилника има и следните аксесоари: поставка за яйца, тавичка за лед.

Натиснете тук за пълното описание на Atlantic AT-272

В заключение ще кажем, че хладилник с фризер модел AT-272 на Atlantic се намира в нисък ценови клас , ще се впише страхотно във всяка кухня и със сигурност е перфектен бюджетен уред.

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet
Brand: 
Atlantic
SKU: 
AT-272