Вие сте тук

Емаг - Телефони с намаление от eMAG.bg на марките: Samsung, Apple, Lenovo

В модерния свят в който живеем, почти няма , който да не изпозлва smart телефон. Умните телефони събират в себе си функционалностите на компютър, а какво по-удобно от това да носите компютъра в джоба си. Но тук няма да ви убеждаваме колко хубаво е да имаш умен телефон, а ще ви покажем как да вземете вашия телефон от емаг на максимално ниска цена.

Всяка седмица в eMAG се пускат определени промоции на мобилни телефони, а отстъпките достигат до 15 -20% в регулярните промоции, а при ексклузивните дни на промоции може да намерите телефон с отстъпка до 40% от реалната цена. Първото нещо, което трябва да направите е да видите списъкът с мобилни телефони на промоция в емаг:

Ако от списъка с промоционални телефони по-горе, няма телефонът който търсите, то може да разгледате и телефоните в емаг, сортирани по марки.

Какви телефони мога да открия в eMAG?

В емаг има над 900 различни модела телефони на марките Samsung, Apple, Huawei, Lenovo, HTC, ASUS, Sony, LG, Allview, BlackBerry и Microsoft. Със сигурност от това многообразие от мобилни телефони ще намерите точният телефон за вашите нужди. А ако все още не сте решили или имате колебания в избора си, ето няколко насоки:

- Първо, определете за какво повече ще изпозлвате телефона си - за сърфиране в интернет или за говорене, ако предпочитате телефон, който да изпозлвате редовно за сърфиране в интернет, то определено трябва да изберете телефон с по-голям дисплей. В емаг може да сортирате телефоните по избран критерии, дори и дисплей, разделението на телефоните спрямо големината на дисплея е следното:

  1. Под 3.5 инча
  2. 3.5" - 3.9 инча
  3. 4" - 4.9 инча - Ако предпочитате телефон за говорене и сърфирате по-малко в интернет, то може да се насочите към тази категория
  4. 5" - 5.5 инча - най-много телефони спадат в тази гатегория, нито прекалено големи, но в същото време удобни за сърфиране в интернет
  5. Над 5.5 инча

Другият важен показател за избор на телефон е операционната система - повечето телефони са с Android, телефоните на Apple с iOS, има телефони и с Windows - въпрос на предпочитание и най-вече на това с което сте свикнали да работите.

Обърнете внимание и на технологията на вашия бъдещ телефон, в emag.bg може да сортирате телефоните по следните критерии:

Технологии:

  • 3G
  • 4G
  • 4G - TDD
  • GPS
  • NFC

Друг не маловажен показател, който значително увеличава цената на телефона е вградената памет - ако не използвате много приложения и не държите да съхранявате голям обем от снимков и видео материал на телефона си, то ви съветваме да изберете телефон с по-малка вградена памет.

Кои са най-популярните телефони в EMAG.bg?

Най-продаваните телефони за Декември 2016 в емаг бг са:

Самсунг
Samsung Galaxy J5 (2016) - 4G телефон с две сим карти Dual Sim,16GB памет, модел 2016 година.

Основни характеристики:

Операционна система: Android v6.0
Модел процесор: Quad Core
Честота процесор: 1200 MHz
RAM памет: 2 GB
Резолюция: 1280 x 720
Тип дисплей: Super AMOLED

Iphone SE
Apple iPhone SE - 4G телефон с 64 GB вградена памет

основни характеристики:

Операционна система: IOS 9
Модел процесор: Apple A9
Тегло: 113гр
Резолюция: 640 x 1136
Видео резолюция: 4K (3840 x 2160)
RAM памет: 2 GB

Самсунг Galaxy Edge
Samsung GALAXY S7 Edge - Флагмана на Samsung с 32 GB вътрешна памет

основни характеристики:

Честота процесора: 2300 + 1600 MHz
RAM памет: 4 GB
Тип дисплей: Super AMOLED
Резолюция на главна камера: 12 MP
Тегло: 157 гр.